Image

Addtech fyller upp på Birger Jarlsgatan

Uthyrning KLP har hyrt ut ytterligare drygt 1 000 kvadratmeter på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm.
Publicerad den 4 Juni 2013
Såpsjudaren 15. Bild: KLP
Såpsjudaren 15.

KLP förvärvade fastigheten för ett år sedan och har sedan tidigare hyrt ut 1 300 kvadratmeter till Appelbergs. Nu hyr Addtech drygt 1 000 kvadratmeter högst upp i fastigheten. Ytterligare en uthyrning om 280 kvadratmeter är gjord till ett välkänt bolag inom musikbranschen, vilket ännu inte är officiellt.

KLP Fastigheter har själva flyttat in på 180 kvadratmeter vilket gör att endast 992 kvadratmeter av totalt cirka 3 700 kvadratmeter som varit till uthyrning under året återstår. Även för den sista lokalen pågår diskussioner.

- Vi är väldigt glada att få in en så fin och långsiktig hyresgäst som Addtech, säger Anette von Mentzer, fastighetsdirektör på KLP.

- En lokal med så mycket kvaliteter och med det läget kommer att passa oss perfekt då vi nu samlokaliserar koncernens ledningsfunktioner, säger Johan Sjö, vd för Addtech.

Newoffice har ansvar för uthyrningen i fastigheten och Affärslogik agerade som hyresgästkonsult åt Addtech.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de största ägarna i de noterade bolagen

Lista Fastighetssverige tittat närmare på vilka som äger mest av kapitalet i de noterade fastighetsbolagen på de två största listorna. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige