Image
World Trade Center Göteborg kontor Korsvägen.
World Trade Center Göteborg kontor Korsvägen. Bild: World Trade Center

World Trade Center utvidgar kontorshotellet vid Korsvägen

Bolag World Trade Center Göteborg fortsätter expandera och satsar nu ytterligare vid Korsvägen med fler uthyrningsbara kontor högst upp i fastigheten. Renovering av nya kontors-och coworkingytor pågår i detta nu och i juli 2023 står dörrarna öppna för nya kunder att tillträda.
Publicerad den 5 Juni 2023

Kontorshotellet World Trade Center Göteborg utökar samarbetet med Svenska Mässan och tar nu över ytterligare yta på våningsplan 8, högst upp i fastigheten på Mässans gata 10. Den nya våningen ligger i anslutning till kontorshotellets fyra övriga våningsplan och möjliggör nu att fler företag kan etablera sig på den populära adressen och bli en del av det stora nätverket på plats i huset. Senaste hyresgästen som hyrt denna våning av Svenska Mässan är det medicintekniska bolaget Xvivo som nu flyttar vidare och lämnar plats för World Trade Center Göteborg och deras hyresgäster. Kontorsvåningen erbjuder utsikt åt både Lorensbergs takåsar, Lisebergshjulet och Scandinavium.

Den nya satsningen på våningsplan 8 håller just nu på att renoveras och invigningen beräknas till början av juli 2023. Ca 60% av lokalerna är redan uthyrda med inflyttning i augusti och visningar pågår löpande, både med externa företag som är nyfikna på en ny kontorslösning och även med befintliga hyresgäster som planerar att expandera internt.

Kontoren på den nya våningen väntas vara klara för inflyttning under juli 2023 och kommer erbjudas i storlekarna 7 – 100 kvadratmeter. Rummen är anpassade för företag med ca 1-25 personer på plats men ingen begränsning görs då World Trade Center Göteborg inte tar någon medlemsavgift för sina hyresgäster utan låter dem själva avgöra hur kontoret skall nyttjas.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige