Image
Medea hyr 4 000 kvadratmeter på Ättekulla.
Medea hyr 4 000 kvadratmeter på Ättekulla. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs hyr ut i södra Helsingborg

Uthyrning Wihlborgs har i dagarna tecknat två större avtal i södra Helsingborg. Lucu Food öppnar en matbutik på 3 000 kvadratmeter vid Landskronavägen och Medea flyttar in på 4 000 kvadratmeter på Ättekulla.
Publicerad den 9 December 2020

Lucu Food flyttar in i Gymnasten 4 och öppnar sommaren 2021. Lucu Food finns sedan tidigare i Malmö och har ett brett sortiment där man erbjuder råvaror hämtade från olika matkulturer runt om i hela världen.

På Ättekulla flyttar Medea in i fastigheten Bunkagården Västra 8 i januari 2021. Medea är en snabbt växande leverantör av produkter, tjänster och lagerhållning av krisprodukter och medicinsk skyddsutrustning med huvudkontor och huvudlager i Helsingborg.
– Dessa två kontrakt visar än en gång på bredden i regionens näringsliv där vi ser en bra blandning av tjänsteföretag, tillverkning, logistik och handel. Lucu Food blir ett fint tillskott i södra Helsingborg och med sitt spännande sortiment en tillgång för hela Helsingborg med omnejd. Det är också roligt att vi med kort varsel kunnat lösa Medeas lokalbehov och välkomna även dem som ny hyresgäst hos Wihlborgs, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige