Image

Wallenstam: Rökfritt i all nyproduktion

Bolag Från och med den 1 januari 2019 inför Wallenstam rökfritt boende i all nyproduktion av bostäder för att kunna erbjuda hyresgäster en hälsosam, trivsam och rökfri boendemiljö.
Publicerad den 12 December 2018
Hans Wallenstam. Bild: Maria Olsson Äärlaht
Hans Wallenstam.

– Bostaden är en plats där vi tillbringar mycket tid och därför är det extra viktigt med en bra miljö. Många hyresgäster vänder sig till oss för att de besväras av rök i sina hem, det gör att vi vill agera utifrån det och erbjuda en rökfri boendemiljö när vi utvecklar nya hem, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Beslutet innebär att rökförbud råder i alla Wallenstams nyproducerade hyresrättsfastigheter, där kontrakt skrivs från den 1 januari 2019. Tillträdande hyresgäster skriver på ett tillägg till kontraktet som innebär att de åtar sig att medverka till ett rökfritt boende. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

Rökfria platser blir allt vanligare i hela samhället. Genom detta beslut kan Wallenstam erbjuda sina hyresgäster som flyttat in i nyproducerade hem möjligheten till en rökfri hemmiljö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Låg aktivitet på transaktionsmarknaden – men fortfarande mycket kapital som kommer fortsätta investera"

Bolag CBRE stärker sin rådgivningsverksamhet med Daniel Hummel som ny vd för den svenska verksamheten. För Fastighetssverige berättar han om nya tjänsten på CBRE, återkomsten till fastighetsbranschen och ger sin syn på transaktionsmarknaden 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige