Image

Vd blir miljöspecialist på Fastighetsägarna i Göteborg

Karriär Linda Hansson lämnar vd-jobbet på kommunala Tranemobostäder för att bli miljöspecialist på Fastighetsägarna GFR.
Publicerad den 19 April 2012
Linda Hansson. Bild: Fastighetsägarna. Bild: Fastighetsägarna
Linda Hansson. Bild: Fastighetsägarna.

Den 1 juni börjar Linda Hansson sitt nya jobb hos Fastighetsägarna GFR. Hon ska framförallt jobba med Fastighetsägarnas egenkontrollsystem. En del av jobbat handlar om att bevaka lagar och nya regler för att kunna göra förändringarna i egenkontrollsystemet.
”Egenkontroll för fastighetsägare” är ett webbaserat system som hjälper, förenklar och minskar kostnader i fastighetsföretagens förvaltning. I systemet finns alla de funktioner som behövs för att tillgodose myndighetens krav på dokumentation och kunskap. Det kan handla om allt från avfall, brand och buller till ventilation, radon och kemiska produkter.
- Tendensen är att det blir mer och mer för fastighetsföretag att hålla koll på. Detta var frågor jag dagligen kom i kontakt med på mitt förra jobb, men då var det svårt att se helheten. Det ska bli väldigt roligt att få fördjupa sig i de lagar och regler som styr vår verksamhet, säger Linda Hansson.

Linda Hansson är utbildad byggnadsingenjör och har de senaste fem åren varit vd för Tranemobostäder. Dessförinnan har hon jobbat med både kommersiella och privata fastigheter i privata företag. På sitt nya jobb kommer hon också att arbeta mer med miljöfrågor.
- Jag tycker man ska ha ett livscykelperspektiv på miljö- och teknikfrågor. Det gäller att välja lösningar som är smarta över tiden, säger hon.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige