Image
Camilla Mattsson, ny hållbarhetschef på Tyréns.
Camilla Mattsson, ny hållbarhetschef på Tyréns. Bild: Tyréns

Tyréns rekryterar hållbarhetschef från WSP

Karriär Idag den 13 februari tillträder Camilla Mattsson som ny hållbarhetschef på Tyréns. Hon kommer senast från tjänsten som hållbarhetschef på WSP.
Publicerad den 13 Februari 2023

Tyréns har växlat upp hållbarhetsarbetet de senaste åren med nya arbetssätt och nio mätbara mål i företagets egen hållbarhetsagenda. Camilla ser Tyréns som en aktör med verkliga möjligheter att vara en positiv kraft för både klimatet och den biologiska mångfalden.

– Jag känner till Tyréns sedan länge och det är ett företag med ett fint ledarskap och bra värderingar som jag delar. Hållbarhetsarbetet handlar mycket om möjligheten att kunna påverka och göra skillnad och det ser jag fram emot att bidra till på Tyréns, säger Camilla Mattsson.

Bygg- och anläggningssektorn står för uppskattningsvis en femtedel av klimatutsläppen och Camilla Mattsson har en tydlig bild av branschens roll för samhällsutvecklingen.

– Som en aktör inom samhällsbyggnadsbranschen har vi såväl möjlighet som skyldighet att göra ett bra arbete med att minska klimatpåverkan, säger Camilla Mattsson.

– En långsiktig och hållbar samhällsutveckling innebär att de städer och samhällen som vi utvecklar och bygger behöver anpassas för framtidens behov kopplat till exempelvis klimatförändringar med alltmer extremväder och skyfall som följd, digitalisering, ändrade levnadsmönster och mycket annat.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige