Image

Tyréns först ut i nya Knutpunkten

Uthyrning Tyréns blev första hyresgäst att teckna sig för en lokal i den nya tillbyggnaden på Knutpunkten i Helsingborg, som ägs av Wihlborgs.
Publicerad den 18 Juni 2014
Wihlborgs bygger ut Knutpunkten i Helsingborg - Tyréns är först in. Bild: Tengbom
Wihlborgs bygger ut Knutpunkten i Helsingborg - Tyréns är först in.

De hyr ett våningsplan om 1 420 kvadratmeter med beräknad inflyttning vid årsskiftet 2015/16. Totalt omfattar tillbyggnaden 8 000 kvadratmeter.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Tyréns väljer Wihlborgs som hyresvärd även i Helsingborg. Vi har sedan tidigare ett bra samarbete och Tyréns hyr kontor av oss både på Dockan i Malmö och på Ideon i Lund, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Wihlborgs förvärvade Knutpunkten i oktober 2010. Tillbyggnaden påbörjades i april i år och beräknas färdigställas under första kvartalet 2016. Investeringen kommer att uppgå till 250 miljoner.

– Med påbyggnaden har vi nu möjlighet att erbjuda fantastiska lokaler till Helsingborgs näringsliv. Kontoren har en enastående 360-graders utsikt över Helsingborg och vi bygger i miljöklass guld, vilket innebär att miljöprestandan i fastigheten är mycket hög, säger Anders Jarl.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige