Image

Två nya till BTH Bostad

Karriär BTH Bostad expanderar och utökar verksamheten med ytterligare två roller. Nu börjar Sevil Ahmadi och Martin Calmtorp på företaget.
Publicerad den 18 Augusti 2015
Martin Calmtorp. Bild: BTH Bostad
Martin Calmtorp. Sevil Ahmadi. Bild: BTH Bostad
Sevil Ahmadi. Sevil Ahmidi o Martin Calmtorp. Bild: BTH Bostad
Sevil Ahmidi o Martin Calmtorp.

I dag börjar Sevil Ahmadi och Martin Calmtorp på BTH Bostad. Sevil Ahmadi kommer senast från en roll som projektledare på HSB Bostad och ska nu arbeta som projektledare på BTH Bostad.

Martin Calmtorp kommer från en roll som projektledare på Exploateringskontoret inom Stockholm Stad och från och med idag tar han rollen som affärs- och projektutvecklare.

Stefan Norberg, vd för BTH Bostad ser fram emot deras start.
– Vi välkomnar Sevil och Martin till BTH Bostad och jag är övertygad om att deras erfarenheter kommer vara till stor glädje för oss. De kommer att ha mycket att tillföra under BTH Bostads expansiva och spännande resa som väntar oss.

BTH Bostad arbetar med att utveckla och bygga bostäder. Tillsammans med bolagets övriga medarbetar kommer Ahmadi och Calmtorp att fortsätta driva och utveckla BTH Bostads arbete och stärka bolagets mål att bli en långsiktig bostadsutvecklare inom Storstockholm.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige