Image
HSB brf Väduren i Haninge med 913 lägenheter.
HSB brf Väduren i Haninge med 913 lägenheter. Bild: HSB

Sveriges sjätte största bostadsrättsförening väljer HSB Stockholms förvaltning

Bolag HSB brf Väduren med 913 lägenheter i Haninge väljer HSB Stockholm för sin förvaltning. Avtalen sträcker sig över flera år och gör föreningen till en av HSB Stockholms största kunder.
Publicerad den 11 Mars 2021

I hård konkurrens med sex andra aktörer vann HSB Stockholm upphandlingen. Uppdraget startar 1 april och inkluderar fastighetsförvaltning, fastighetsservice, drift, ekonomi och kanslitjänst.

– Vi valde HSB Stockholm på grund av deras professionalism, engagemang och attraktiva helhetserbjudande kring förvaltning, analys och fastighetsutveckling. De ser inte bara här och nu, utan även proaktivt framåt och har ett långtgående hållbarhetsperspektiv i allt de gör, säger Anneli Johnsson, vice ordförande i HSB brf Väduren.

– Det är jätteroligt att få hälsa HSB brf Väduren varmt välkommen tillbaka till HSBs förvaltning. Det är ett bevis för att vi har ett starkt erbjudande, professionella medarbetare och är rätt part för föreningen i de utmaningar och den potential de har framåt, säger Sofie Roy, affärsområdeschef Förvaltning och vice vd på HSB Stockholm.

HSB Stockholm är specialister på förvaltning och utveckling av fastigheter. HSB Stockholm har fler än 700 bostadsrättsföreningar som kunder.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Första tegelstenen i nya stationsbyggnaden

Bygg/Arkitektur Sveriges äldsta tågstation ligger i Göteborg och stod klar 1858. Intill byggs nu en systerbyggnad med projektnamnet Göteborg Grand Central. På onsdagen murades de första tegelstenarna av bland andra finansminister Elisabeth Svantesson (M) och Peabs vd Jesper Göransson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige