Image
Teknikringen 9 i Linköping.
Teknikringen 9 i Linköping. Bild: Castellum

Castellum tecknar nytt femårigt hyresavtal med Avonova i Linköping

Uthyrning Castellum har tecknat ett nytt femårigt hyresavtal med Avonova som är Nordens ledande aktör inom företagshälsa. Avonova har startat upp ett kundcenter för hela Sverige, och flyttar även hälsocentret i Linköping till de nya lokalerna i Mjärdevi. Den nya placeringen är strategiskt vald för att nå en stor del av företagets kunder i området.
Publicerad den 4 September 2024

Avonova kommer att flytta in i en modern fullservicefastighet på Teknikringen 9. Lokalen, som omfattar 960 kvadratmeter, kommer att anpassas efter Avonovas specifika behov men med ett hållbarhetsfokus.
– Vi är mycket glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med Avonova, som redan är en uppskattad kund hos oss i Norrköping. Det är oerhört spännande att deras nationella kundcenter nu etablerar sig i Linköping och skapar arbetstillfällen, säger Tommy Svärd, affärsområdeschef på Castellum Linköping-Norrköping.
– Avonova genomför just nu en offensiv satsning för ett mer hållbart arbetsliv, vilket sker genom fokus på både digitala tjänster och fysiska möten. Med vår etablering i Linköping kan vi hjälpa fler företag med hälsofrämjande insatser, vilket gör både individer, företag och hela samhället till vinnare, berättar Ida Ny som är kundcenterchef på Avonova.

Tillträdet till de nya lokalerna sker den 1 februari 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mikroklustret växer – ny aktör förstärker

Uthyrning Kedja etablerar första i Göteborg och blir femte butiken inom samma gebit på 300 meter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige