Image
Masttorget i Malmö.
Masttorget i Malmö. Bild: Skandia Fastigheter

Matjätten förlänger 8 600 kvadratmeter med Skandia Fastigheter

Uthyrning För att möta en växande efterfrågan i Malmös Västra Hamnen har nyligen Apoteket och Systembolaget uppgraderat sina butikskoncept på Masttorget. Näst på tur är Ica Maxi, som väljer att förlänga hyresavtalet med sju år hos Skandia Fastigheter, i stadens snabbast växande stadsdel.
Publicerad den 4 September 2024

Västra Hamnen är den stadsdel som växte mest i Malmö förra året. 2031 väntas den ha 25 000 boende och lika många arbetande. Masttorget är navet som länkar samman områdets olika delar och nyligen meddelade stadens politiker att detta blir ett av stationslägena i en framtida Öresundsmetro, som kopplas samman med Köpenhamns tunnelbanesystem.
– Det är glädjande att fortsätta våra långa och goda samarbeten på Masttorget. Inte minst har Ica varit en viktig pusselbit i den framgångsrika etableringen av stadsdelen Västra Hamnen. Den 8 650 kvadratmeter stora butiken med 35 000 kunder per vecka bidrar till ett stort flöde av människor till Masttorget och fyller en viktig roll genom att förenkla vardagen för alla som bor och arbetar i området, säger Tim Prevolnik Sjöstrand, marknadsområdeschef för Malmö på Skandia Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mikroklustret växer – ny aktör förstärker

Uthyrning Kedja etablerar första i Göteborg och blir femte butiken inom samma gebit på 300 meter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige