– Årsta Partihallar är ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och livsmedel. Vi är glada att vi kan knyta en stark hyresgäst till oss och ser fram emot ett långt samarbete, säger Annelie Bergström, uthyrningsansvarig hos Svenska Hus i Stockholm.
Kungsholmens Kött startade sin verksamhet i en liten köttbod på Kungsholmen 2009. Företaget växte snabbt ur lokalerna och levererar i dag kött, fisk och fågel till restauranger i hela Stockholmsregionen.
Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.