Image
Lennart Sten
Lennart Sten Bild: Nicklas Tollesson.

Svenska Handelsfastigheter rekryterar trio

Bolag Genom en snabb tillväxt har Svenska Handelsfastigheter per den 12 augusti 2019 fastigheter till ett värde om cirka åtta miljarder samt cirka en miljard i pågående projekt. Nu rekryteras tre nya medarbetare för att ytterligare stärka förvaltningen och utveckling av bolagets fastigheter.
Publicerad den 13 Augusti 2019

Svenska Handelsfastigheter rekryterar Cecilia Karlström som uthyrningsansvarig. Hon har lång erfarenhet som projektledare i fastighetsbranschen och har tidigare jobbat med detaljhandelsfastigheter på RSD och CBRE.
Maria Johansson tillträder som teknisk chef och har tidigare arbetat som projektledare på Ramboll och som beställare och systemförvaltare av kontrollutrustning på Forsmarks Kärnkraftverk. Maria har även erfarenhet som projektledare på FMV.
Mattias Stock kommer att tillträda som fastighetschef. Han kommer senast från Ica Fastigheter där han arbetade som Marknadsområdeschef Asset Management. Han har tidigare arbetat med detaljhandelsfastigheter på Unibail Rodamco.
– Vi är mycket glada över att kunna attrahera så kvalificerade medarbetare som Cecilia Karlström, Maria Johansson och Mattias Stock till vårt team på Svenska Handelsfastigheter. Genom dessa rekryteringar stärker vi ytterligare våra resurser för att fortsätta förvalta och förädla fastigheter på ett långsiktigt och värdeskapande sätt. Svenska Handelsfastigheter har haft en mycket positiv tillväxt och har nu växt till över åtta miljarder i fastighetsvärde och en miljard i pågående projekt. Därför har vi sett ett ökat behov av att stärka upp med ännu fler kompetenta medarbetare, säger Lennart Sten, vd för Svenska Handelsfastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige