Image

Svenska Handelsfastigheter rekryterar från Cushman & Wakefield

Bolag Svenska Handelsfastigheter rekryterar Jöran Rydberg som ny affärsutvecklingschef efter Staffan Unge. Jöran kommer närmast från en roll som projektledare vid fastighetsrådgivaren Cushman & Wakefield och tillträder sin nya tjänst den 20 april.
Publicerad den 16 April 2018

Jöran Rydberg har en bred erfarenhet inom bank, fastighetsförvaltning och transaktioner med ett förflutet på PBB Deutsche Pfandbriefbank, GE Capital Real Estate samt Cushman & Wakefield Capital Markets.

– Jag är glad att Jöran valt att ansluta sig till vårt team. Jöran har sammanlagt över tio års erfarenhet inom en rad för oss centrala områden som riskbedömning, finansiering, asset management, portföljförvaltning och transaktioner, vilket gör honom väl lämpad att leda vårt affärsutvecklingsarbete, säger Thomas Holm, vice vd vid Svenska Handelsfastigheter.

– Jag ser fram emot att börja på Svenska Handelsfastigheter som har vuxit snabbt de senaste åren. Företaget har identifierat en intressant nisch och har en ambitiös agenda för tillväxt genom fortsatta förvärv och en växande projektutvecklingsportfölj, säger Jöran Rydberg.

Staffan Unge lämnar Svenska Handelsfastigheter för att bli Sverigechef för Barings Real Estate.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige