Image
Safeteam och Stena Fastigheter skriver nytt avtal.
Safeteam och Stena Fastigheter skriver nytt avtal. Bild: iStock

Stena Fastigheter tecknar nytt avtal med Safeteam

Teknik Stena Fastigheter har tecknat ett nytt avtal gällande installation och service av lås med Safeteam. Man utvecklar genom detta det tidigare samarbetet, då Stena Fastigheter redan anlitar Safeteam för tjänster inom larm- och passersystem, till att även gälla låstjänster.
Publicerad den 2 September 2024

Inför tecknandet av låsavtalet har Stena Fastigheter utvärderat Safeteam genom en testperiod under våren. Utfallet har varit mycket positivt, och nu har ett avtal tecknats.

– Safeteam har lämnat ett attraktivt anbud i vår upphandling av låstjänster. Vi är mycket nöjda med Safeteams leveranser och servicenivå sedan tidigare och känner oss trygga med att utöka vårt samarbete, säger Johanna Andersson, inköpare på Stena Fastigheter.

– Vi är verkligen glada att nu kunna utveckla vårt samarbete med Stena Fastigheter. Det är ett stort förtroende som vi ska förvalta väl och vi ser fram emot avtalsstarten i september. Jag är väldigt taggad på att få lära känna Stena Fastigheter ännu bättre, säger Victor Sabell, försäljningschef på Safeteam.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är fastighetsägarna som ska vattna vår mark"

Bygg/Arkitektur Staden finns för att vara en plats där vi kan mötas och utbyta varor och tjänster. I det sammanhanget lyfts ofta det småskaliga entreprenörsskapet fram – av politiker, stadsutvecklare och fastighetsägare – som något positivt, något man värnar om. Men hur ser verkligheten ut för den lilla entreprenören? Fastighetssverige har träffat och pratat med Karl Grafström, Business Area Manager på Poppels Hantverksbryggeri som nyligen flyttade in i nya lokaler i Vasakronans Platinan vid Lilla Bommen i Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige