Image

Skiljeman utsedd – ska pröva tvist om hyresändring i Stockholm

Bostäder Hyresnämnden i Stockholm har beslutat att utse före detta hyresrådet och myndighetschefen Håkan Julius till skiljeman för att pröva tvister om ändring av hyran i Stockholm för 2024. Hyresgästföreningen motsätter sig användandet av en skiljeman då man menar att fastighetsägarna inte haft för avsikt att komma överens om den årliga hyresändringen utan i stället inväntat tiden för att kunna ansöka om utseende av skiljeman. Nämndens nuvarande myndighetschef Eva Melander Tell berättar mer för Fastighetssverige om den omtvistade åtgärden som nu tas till för första gången.
Publicerad den 24 Januari 2024
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige