Image

SKB köper byggklar mark i Sundbyberg

Transaktioner SKB, Stockholms kooperativa bostadsförening, köper byggklar mark i Ursviksområdet i Sundbyberg av NCC.
Publicerad den 4 Januari 2011

Fastigheterna omfattar totalt 13 900 kvadratmeter bostadsbyggrätter och kommer färdigutvecklat att rymma cirka 130 lägenheter.

- SKB har en lång tradition på att bygga praktiska och vackra bostäder. Vi välkomnar nya bostäder i Sundbyberg och är övertygade om att de kommer att bli uppskattade av våra medlemmar, säger Henrik Bromfält, vd på SKB.

- Genom den aktuella markförsäljningen till SKB kommer nu ytterligare en aktör med i vidareutvecklingen av Sundbyberg och Ursvik, vilket är positivt för området i sin helhet, säger Fredrik Arpe, regionchef på NCC Boende.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige