Image

Skanska bygger i Lysekil

BYGG Skanska har vunnit uppdraget att bygga en ny gymnasieskola i Norra Hamnen i Lysekil. Kund är fastighetsbolaget Skeppshavet och kontraktssumman uppgår till cirka 140 miljoner kronor.
Publicerad den 13 April 2010

Den nya gymnasieskolan blir en fem våningar hög suterrängbyggnad om cirka 9 500 kvadratmeter. Skolan kommer att omges av berg och naturtomt på två sidor och har nära till vatten i tre riktningar.

Produktionen av den nya skolan har redan startat och den kommer att vara klar i november 2011. Under byggtiden räknar Skanska med att sysselsätta cirka 100 personer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige