Image

Serafim expanderar och rekryterar

Bolag Serafim rekryterar Head of Finance från Tessin.
Publicerad den 6 Februari 2018

Omid Noghabai tillträde i januari rollen som Head of Finance på Serafim Fastigheter. Han kommer närmast från Tessin där han arbetat med rådgivning och finansiering av fastighetsbolag. Dessförinnan har han bland annat arbetat som investeringsanalytiker på fondbolaget Valad Europe och Aberdeen Asset Management.

– Vi har under 2017 genomfört fyra stycken transaktioner och har ambitionen att dubblera det antalet under 2018. För att möjliggöra vår expansionsplan tar vi nu steget och stärker upp organisationen. Rollen som Head of Finance är viktig för att säkerställa volymtillväxten och expansion av projektportföljen, säger Rickard Jacobsson, vd för Serafim Fastigheter.

Omid Noghabai stärker upp bolagets finansavdelning och kommer primärt att arbeta med att tillgodose likviditeten och kapitalbehovet i bolagets fastighetsprojekt. Han kommer även arbeta med en större kapitalresning till Serafim Fastigheter för att möjliggöra nya förvärv.

– Omid har ett gedighet nätverk inom fastighetsbranschen och kommer komplettera teamet genom att aktivt söka nytt kapital, säger Rickard Jacobsson.


Utöver rollen som Head of Finance har Serafim Fastigheter rekryterat ytterligare en medarbetare inom projektledning.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige