Image
Koppartråden.
Koppartråden. Bild: Walk the Room

Sats flyttar in hos Skandia Fastigheter

Uthyrning Gymkedjan Sats etablerar sitt nya servicekontor i Koppartråden i Skandia Fastigheters område Fabriksparken i Sundbyberg. Där ser de fram emot ett miljö- och hälsocertifierat kontor i ett område som sjuder av aktivitet.
Publicerad den 23 Mars 2023

Sats flyttar in på 910 kvadratmeter i Koppartråden.
– Tidigare fick vi springa upp och ner i interntrappor på Sats. Visserligen gillar vi ju att röra på oss men det blir fantastiskt härligt att få till en gemenskap på ett annat sätt nu när vi ska sitta på ett våningsplan i stället för fyra. Här kan vi också bygga in vårt varumärke i kontoret på riktigt. Alla – både medarbetare och besökare – ska känna sig hemma hos Sats, säger Anna Raftheim, HR Manager Sats Sverige.
– Hälsa är ett av de områden som ligger oss allra varmast om hjärtat. Det vittnar såklart Well Core-certifieringen om, men att Sats väljer Koppartråden som arbetsplats tar oss ytterligare ett steg längre. Vi hoppas kunna göra många hälsosamma aktiviteter tillsammans, både för våra hyresgäster och för området i stort, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter.

Inflyttning är beräknad till 1 december 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige