Image
Robert Johansson, Camilla Freyne, Oskar Öhlin och Lin Tian.
Robert Johansson, Camilla Freyne, Oskar Öhlin och Lin Tian. Bild: Revelop

Revelop stärker sig med nya rekryteringar

Karriär Revelop satsar inför 2024 och stärker organisationen i Stockholm och Göteborg. Fyra nya medarbetare rekryteras inom fastighetsutveckling, aktiv förvaltning och ekonomi.
Publicerad den 18 December 2023

Revelop investerar i platser där bolaget skapar positiv förändring genom att med ett utpräglat hållbarhetsfokus förädla och utveckla fastigheter. Bolaget är en aktiv aktör på den svenska fastighetsmarknaden där fokus ligger på de tre storstadsområdena. Nu stärks organisationen i Stockholm och Göteborg inför 2024.

Inom fastighetsverksamheten har två nyrekryteringar skett. Den 1 december började Oskar Öhlin sin roll som fastighetsutvecklare på Stockholmskontoret. Oskar Öhlin kommer från rollen som projektutvecklingschef på Wästbygg. Den 4 december började Robert Johansson som tekniskt ansvarig i Göteborg. Han kommer närmast från Bygggöta där han var fastighetsförvaltare.

Till ekonomiavdelningen har två rekryteringar gjorts där Lin Tian och Camilla Freyne har anslutit som redovisningsekonomer. Lin kommer närmast från Savills och Camilla har tidigare arbetat på Pandox.
– Vi ser många spännande affärsmöjligheter och positionerar nu oss för tillväxt. För att stärka Revelop med rätt kompetens är det med glädje jag välkomnar våra nya kollegor. Alla har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, vilket är särskilt viktigt för att kunna driva på utvecklingen mot ökad hållbarhet, där våra fastigheter genomgår en resa från brunt till grönt, säger Thomas Sipos, koncernchef, Revelop.

Med de nya rekryteringarna har Revelop totalt 46 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige