Image
Marcus Johansson Prakt avgår som vd för Quartiers Properties.
Marcus Johansson Prakt avgår som vd för Quartiers Properties. Bild: Quartiers Properties

Quartiers vd avgår för nya utmaningar

Bolag Quartiers Properties meddelar att vd:n Marcus Johansson Prakt, som har lett företaget sedan 2018, kommer att avgå från sin position för att utforska nya utmaningar utanför bolaget. Styrelsen kommer omgående att initiera en process för att utse en ny vd meddelar man i ett pressmeddelande.
Publicerad den 9 December 2023

Marcus Johansson Prakt kommer att kvarstå som vd tills dess att en ny vd utsetts, dock längts till utgången av uppsägningstiden som löper under sex månader. Styrelsen kommer omgående att initiera en process för att utse en ny vd.

– Vi vill tacka Marcus för hans tid i Quartiers. Han har under sina fem år som vd och tidigare två år som CFO bidragit mycket positivt till verksamhetens utveckling. Bolaget står idag på en stark stabil grund. När Marcus om sex månader avslutar sin anställning önskar vi honom stort lycka till i sin fortsatta karriär, kommenterar Quartiers ordförande Jörgen Cederholm i en kommentar.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Rabatterna sjunker i sektorn – men dominerar fortsatt

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina bokslut för 2023 och man kan fortsatt konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så är det så att nästan alla bolagen handlas till rabatt på börsen, även om de minskat efter fastighetsrallyt på börsen under Q4. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige