Image

Property People knyter till sig Petter Lindfors

Karriär Konsultföretaget Property People AB växer och inleder nu ett samarbete med public affairs-strategen Petter Lindfors, som mellan 2008 och 2010 var ordförande i Stockholms stads exploateringsnämnd.
Publicerad den 1 April 2011
Petter Lindfors. Foto: Peter Knutson. Bild: Pter Knutson
Petter Lindfors. Foto: Peter Knutson.

Property People etablerades 2009 av Olof Eriksson tillsammans med Mattias Berg. Bolaget vill öka värdet på fastigheter och platser genom place branding. Målet är att hitta nya vägar och tillvägagångssätt för att öka värdena för köpare, säljare, ägare, besökare och kommuninvånare. Företaget leder fastighetsägare och byggherrar genom hela utvecklingsprocessen samt tar ett helhetsansvar för analys, public affairs, konceptutveckling, kommunikation och marknadsföring.

– För mig känns Property People som en stark plattform för att fortsätta mitt arbete för stadsutveckling och att skapa urbana miljöer. En viktig slutsats jag kan dra efter många år i politiken är att bygg- och fastighetsbranschen har en viktig hemläxa att göra när det gäller att analysera och se platsers möjligheter, säger Petter Lindfors.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige