Image

Property Partner förvaltar åt Keyser Fastigheter

Bolag Property Partner får i uppdrag att ansvara för den tekniska förvaltningen och driften av Keyser Fastigheters bestånd.
Publicerad den 22 April 2016
Keyser Fastigheters bestånd består framför allt av kommersiella lokaler. Bild: Property Partner
Keyser Fastigheters bestånd består framför allt av kommersiella lokaler.

Keyser Fastigheter är ett dotterbolag till EA Gruppen AB. Beståndet består av övervägande kommersiella fastigheter med en yta om cirka 30 000 kvadratmeter, belägna i Stockholmsregionen.

– Keyser har ett mycket intressant bestånd att förvalta och vi är spända på utvecklingen av deras verksamhet. Därför är vi stolta och glada att bli deras partner i den fortsatta utvecklingen, säger Johnny Molén, verksamhetschef teknik på Property Partner.

– Vi har varit noggranna i valet av leverantör då vi har ett behov av en partner som bidrar till att öka värdet på våra investeringar, inte minst genom energieffektivisering. Det tror vi att Property Partner kommer att göra, säger Peter Mandel, vd för Keyser Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige