Image

Projektgaranti förstärker sitt team

Karriär Projektgaranti vill ta ett större grepp om kommersiella lokaler. Därför har bolaget anställt Malin Wahlberg som ansvarig för det nya affärsområdet hyresgästanpassningar.
Publicerad den 7 Oktober 2016
Malin Wahlberg. Bild: Projektgaranti
Malin Wahlberg.

Projektgaranti har sedan 1970 organiserat och lett bygg- och exploateringsprojekt. Nu är det dags att ta ett större grepp om kommersiella lokaler och därför har Malin Wahlberg anställts som ansvarig för det nya affärsområdet hyresgästanpassningar. Hon har erfarenhet som projektledare inom större hyresgästanpassningar både vad gäller handel och kontorslokaler samt erfarenhet av transaktionserfarenhet.

– Jag har sett så många både lyckade och mindre lyckade hyresgästanpassningar, det är mycket som ska till för att få ett slutresultat där både fastighetsägare och hyresgäster är riktigt nöjda. Det känns väldigt kul att kunna ta med mig hela min erfarenhet och få sätta prägel på ett nytt affärsområde i ett bolag som Projektgaranti, säger Malin Wahlberg.

Malin Wahlberg kommer att börja med att kartlägga marknaden i syfte att hitta de fastighetsägare som har behov av långsiktiga strategier för sina hyresgästanpassningar. I nästa steg handlar det om att bygga upp ett väl sammansvetsat team kring dessa projekt.

– Vi har länge känt av en efterfrågan vi haft svårt att möta på det här området, jätteroligt att Malin är på plats, säger Ola Ågren, regionchef för Projektgaranti i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige