Image

Peab köper och säljer i Stockholm

TRANSAKTIONER Peab har kommit överens med Fabege om tre separata affärer i Stockholmsområdet.
Publicerad den 4 Mars 2008

Racketen 11 i Alvik i Bromma har en planerad byggrätt på cirka 20 000 kvadratmeter för bostadsproduktion. Affären är villkorad av att detaljplan för bostäder erhålles.

Peab utvecklar den nya stadsdelen Ulriksdal i Solna och har tecknat ett samarbetsavtal med Fabege om att successivt avyttra cirka 50 000 kvadratmeter kontorsbyggrätter utmed E4.

Peab har avyttrat sin 50 procentiga andel i Deamatris AB till Fabege. Deamatris äger och utvecklar fastigheten Krejaren 2 vid Östermalmstorg. Resultateffekten från Krejaren för Peab uppgår till 30 miljoner kronor, vilket kommer att intäktföras under det första kvartalet 2008.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige