Image

Peab bygger ny bilanläggning i Skövde

Bygg Peab har fått i uppdrag av Autopartner Bil AB/BL Fastigheter att bygga en ny bilanläggning i Skövde. Den nya anläggningen kommer att vara 5 500 kvadratmeter stor och innehålla lokaler för försäljning, verkstad och karosseri. Kontraktssumman uppgår till cirka 46 miljoner kronor.
Publicerad den 4 December 2012

Anläggningens fasad kommer att utgöras av stora glasytor samt av så kallad kanalplast, med möjlighet till färg- och ljussättning av fasadbyggnaden.

Arbetena med den nya bilanläggningen påbörjades av Peab i dagarna.

– Det är glädjande för oss, att vi i rollen som Nordens Samhällsbyggare, får vara med i projektet och bidra med vår breda kompetens och utveckla Skövdes nya bilhall till en modern bilanläggning, säger Gunnar Lundström, arbetschef Peab.

Under hösten 2013 kommer bilhallen och lokalerna att vara färdigställda och inflyttningsklara.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige