Image
Acrinovas fastighet Snickeriet 4 på Vannhögsgatan 3 i Trelleborg.
Acrinovas fastighet Snickeriet 4 på Vannhögsgatan 3 i Trelleborg. Bild: Acrinova

Ökad uthyrning i Trelleborg för Acrinova

Uthyrning Trelleborgs kommun förnyat hyresavtalet avseende Acrinovas lokaler på fastigheten Orion 7 samt tecknat nytt avtal avseende lokaler på fastigheten Snickeriet 4 i Trelleborg. Avtalslängden är fem respektive tre år.
Publicerad den 28 September 2024

Fastigheten Orion 7 är belägen i de östra delarna av centrala Trelleborg. På fastighetens västra sida finns en kontorsbyggnad med en uthyrningsbar yta på cirka 2 145 kvadratmeter, här har Trelleborgs tekniska serviceförvaltning varit hyresgäster sedan 2016. I juli förlängdes avtalet med ytterligare fem år. I samband med förlängningen görs flera insatser för ökad bekvämlighet och trygghet i den utvändiga miljön. I nära anslutning till ingången byggs ett nytt cykelgarage, parkeringen utökas med fler bilplatser och ny belysning installeras. Dessutom utrustas parkeringsområdet med en ny, automatisk grind.

Fastigheten Snickeriet 4 i västra Trelleborg består av 6100 kvm uthyrningsbar yta. Byggnaden uppfördes 1975 och har nyligen totalrenoverats. På byggnadens framsida finns parkeringsplatser i nära anslutning till ingången och intill fastigheten finns busshållplatser med täta avgångar mot centrum och närliggande tätorter. Via Hedvägen nås både väg E6 och väg 108 på några minuter.
Acrinova har tecknat ett treårigt avtal med Trelleborgs kommun avseende 1 800 kvadratmeter kontorslokaler på fastigheten. Lokalerna hyrs i befintligt skick och inrymmer sedan 1 juni 2024 arbetsmarknadsförvaltningen.
– Med den varierade mixen i våra fastigheter kan vi erbjuda ändamålsenliga och konkurrenskraftiga lokaler på attraktiva lägen runt om i Skåne. Vi är glada att Trelleborgs kommun väljer att både förlänga och utöka med Acrinova. säger Ulf Wallén, vd Acrinova.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Vem äger SHL-arenorna?

Sverige Isen är spolad och folk har redan börjat vallfärda till landets ishockeyarena för att se gurgel i sarghörnen, indianare i egen zon, tunga backskott från blå och Roger Rönnberg som rasar mot domarna. När hockeysäsongen nu rullat igång har Fastighetssverige tittat närmare på vilka som äger arenorna i SHL, Hockeyallsvenskan och SDHL.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige