Med Atelier 23 går Pontus tillbaks till arvet; sitt ursprung från Pontus in The Green House. Maten blir klassisk välsmakande, med moderna inslag. Det övergripande restaurangkonceptet bygger på lokala råvaror och säsongsbetonade menyer.
- DN-huset är ett landmärke och i kombination med utsikten blev första intrycket, det här ska vi ha! Samarbetet med Fabege går tillbaka till 2007 så beslutet att vi skulle arbeta tillsammans var enkelt i och med att vi delar samma värderingar, säger Pontus Frithiof, grundare Pontus Group.
Det är många aktiviteter som pågår parallellt i Tidningshuset just nu. Summit öppnar en co-working lounge med mötesplatser från mindre rum för sex personer till en hel bokningsbar biograf, entréerna byggs om och lunchrestaurangen renoveras för att öppnas i ny regi senare i höst. Allt för att öka service- och tillgängligheten i området.
- Först och främst vill vi förstås erbjuda våra hyresgäster en hög servicenivå här i Marieberg, men vi vill också att alla stockholmare ska få möjlighet att njuta av stadens kanske mest hänförande utsikt kombinerat med en matupplevelse signerad Pontus Frithiof, säger Mattias Nordstedt, marknadsområdeschef Fabege.
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av Fastighetsägarna Service
Presenteras av Quandify
Bolag Pandox vd, Liia Nõu, gjorde vid presentationen av senaste kvartalsrapporten klart att man letar efter förvärv, främst inom de tre starka marknader man redan går bäst i: Storbritannien, Norden och Tyskland. – Det senaste förvärvet hade en sjuprocentig yield så det är det vi siktar på, säger Pandox-vd:n.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.