Image

Nytt pris för fastighetsbranschen

TÄVLING Fastigo, Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation, instiftar ett årligt pris som kommer att tilldelas det företag som arbetar bäst med mångfald och likabehandling. Det beslutade styrelsen idag i samband med Fastigos stämma.
Publicerad den 15 Maj 2009

- Syftet med priset är att belöna ett företag som arbetat på ett föredömligt sätt med arbetsgivarfrågor ur olika perspektiv. För 2010 är inriktningen mångfald och likabehandling men inriktningen kommer att variera, berättar Fastigos vd Mona Finnström.

Fastigos övergripande verksamhetsidé är att ge medlemsföretagen förutsättningar att vara de bästa arbetsgivarna.

- Vi vet att våra medlemsföretag ofta får mycket höga betyg i medarbetarundersökningar och att trivseln och motivationen bland medarbetarna är hög. Tanken med att inrätta ett årligt Fastigo-pris är därför också att synliggöra fastighetsbranschen och visa att den är attraktiv att arbeta i, säger Mona Finnström.

Tävlingen kommer att genomföras via ett enkätförfarande som kompletteras med intervjuer och eventuellt företagsbesök. Tävlingen är endast till för Fastigos medlemsföretag. En oberoende jury kommer att utses som ansvarar för nominering och val av vinnare. Fastigo-priset kommer att delas ut första gången vid Fastigos stämma 2010 och består av en glasskulptur skapad av konstnären Leif Ahrle.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige