Image
Vällingby Centrum.
Vällingby Centrum. Bild: Gustav Gräll

Nya avtal för Nrep i Vällingby Centrum

Uthyrning Nordic Wellness skriver ett elvaårigt hyresavtal om 700 kvadratmeter med Nrep, som sedan 2022 äger och förvaltar Vällingby Centrum. Ett nytt hyresavtal har även tecknats med Hemtex som flyttar till en större lokal.
Publicerad den 8 Oktober 2024

Nordic Wellnes kommer att hyra 700 kvadratmeter för sitt nya gym, som planeras öppna nästa höst.

– Vi är mycket glada över etableringen i Vällingby Centrum. Det optimala läget mitt i centrum, invid tunnelbana och parkeringsgarage tvärs över vägen sänker trösklarna och gör det lättare att få in träningen i vardagen, säger Magnus Wilhelmsson, vd för Nordic Wellness.

Nordic Wellness kommer att ta en del av nuvarande Hemtex lokal, vilka i samband med det flyttar till en ny större lokal i Vällingby Centrum och utökar sin butiksyta från 500 till 750 kvadratmeter.

– Vi ser fram emot att expandera i Vällingby Centrum. Den utökade ytan ger oss möjlighet att visa upp hela vårt sortiment på ett mer inspirerande och överskådligt sätt. Med den nya butiken kan vi erbjuda en bättre upplevelse för våra kunder, där de enkelt kan hitta inspiration och upptäcka nya favoriter till sina hem, säger Cecilia Rudenstam, marknadsansvarig på Hemtex.

Sedan Nrep blev ny ägare av Vällingby Centrum har ambitionen varit att utveckla centrumet till ett levande stadsdelscentrum som bygger vidare på Vällingby Centrum som ABC-stad. Ambitionen är att skapa en trygg och inkluderande mötesplats, där invånare i hela Västerort kan hitta allt de behöver och efterfrågar i vardagen – på ett och samma ställe.

– Vi har närmare 200 000 personer i vårt upptagningsområde enligt vår marknadsundersökning, varav många av dem har Vällingby Centrum som sitt närmsta centrum. Med Nordic Wellness etablering och Hemtex expansion stärker vi vårt utbud ytterligare och tar oss ett steg närmare vår vision om att vara ett komplett och vardagsnära nav som speglar invånarnas behov och där människor möts och rör sig under större delen av dygnet, säger Pernilla Tellberger, fastighetschef på Nrep.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nytt Öresundsavtal kan påverka fastighetsbolagen

Bolag Under föregående vecka meddelade regeringen att den beslutat lägga fram en proposition som föreslår att det nya Öresundsavtalet som undertecknades i juni i år godkänns av riksdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige