Image

Ny vd på Gavlefastigheter

Karriär Gavlefastigheters styrelse har utsett Per-Arne Vahlund till ny vd för Gavlefastigheter.
Publicerad den 30 November 2011
Per-Arne Vahlund. Bild: Gävle Energi. Bild: Gävle Energi
Per-Arne Vahlund. Bild: Gävle Energi.

Per-Arne Vahlund kommer att tillträda tjänsten vid årsskiftet. Han arbetar idag som vice vd och marknadschef på Gävle Energi där han arbetat 1997-1998 och från år 2000. Dessförinnan har han arbetat som yrkesofficer på Hälsinge regemente och inom reklambyråbranschen.

– Per-Arne är känd som en god ledare med lång erfarenhet från energibranschen. Han kommer med sin kompetens att bidra till att stärka vårt arbete för att bli ett ”grönt” fastighetsbolag och på så sätt bidra till bolagets och Gävles fortsatta utveckling. Jag ser mycket fram emot vårt kommande samarbete, säger Ann Lidman styrelseordförande i Gavlefastigheter.

– Jag tycker det ska bli mycket roligt och stimulerande att bli en del av Gavlefastigheter. Ett bolag som jag tycker mycket om och som alltid varit trevligt att komma till. Det är en stor förmån att få möjligheten att leda Gavlefastigheter, säger blivande vd:n Per-Arne Vahlund.

Nuvarande vd:n Cathrine Holgersson lämnar sin tjänst den sista december då hon tillträder som ny vd för AB Gavlegårdarna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige