Image

Ny styrelseordförande för Forsen Projekt

Karriär Katarina Mellström blir ny styrelseordförande för Forsen Projekt. Hon ersätter Kungsledens tidigare vd Thomas Erséus.
Publicerad den 11 Juni 2015
Katarina Mellström. Bild: Forsen Projekt
Katarina Mellström. Thomas Erséus. Bild: Kungsleden
Thomas Erséus.

Katarina Mellström har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom framförallt tjänstesektorn i IT- och telekombranschen. Hon har mångårig erfarenhet av att leda stora, globala organisationer där integration och försäljning varit ledord. Katarina har även haft styrelseuppdrag för bland annat bolag inom Mandatorkoncernen, Ericsson och Gunnebo.

– Jag lockas av att jobba med ett företag med en stark värdegrund och en bra företagskultur. Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla morgondagens samhällsbyggare, säger Katarina Mellström.

Katrina Mellström sitter också i Advisory Board för Stockholms Universitets Företagsekonomiska institution som näringslivsrepresentant och blev 2007 vald till Sveriges mäktigaste kvinna inom IT och Telekom av Veckans Affärer.

– Vi ser verkligen fram emot att få ta del av Katarinas erfarenhet och kunskap inom affärsrådgivning, strategi och ledarskapsstöd och jag hälsar henne välkommen till Forsen, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

Katarina Mellström ersätter Kungsledens tidigare vd Thomas Erséus.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige