Image

Ny Stockholmschef för NCC Property Development

KARRIÄR Fredrik Hemborg har utsetts till ny regionchef för NCC Property Development i Stockholm. Han efterträder Magnus Widén som har gått vidare inom NCC.
Publicerad den 19 November 2008

Hemborg är civilingenjör från KTH och har varit anställd i NCC sedan 1997, först på NCC Boende och sedan 1999 på NCC Property Development. Fredrik har arbetat som ansvarig fastighetsutvecklare med flera av NCC Property Developments stora utvecklingsprojekt i Stockholm.

– Fredrik har lång och bred erfarenhet av kommersiell projektutveckling och hans ledaregenskaper kombinerat med gott affärssinne gör Fredrik till en utmärkt person att leda NCC Property Developments Region Stockholm, säger Joachim Hallengren, Sverigechef på NCC Property Development.

– Det är en stor utmaning att ytterligare bidra till utvecklingen för framtidens miljöer under bibehållet lönsamhetskrav. NCC Property Development står dock bra rustade för detta och jag ser fram emot att leda arbetet framöver, säger Fredrik Hemborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige