Image
Moodkvarteret, Jakobsbergsgatan.
Moodkvarteret, Jakobsbergsgatan. Bild: Mood

Ny retailetablering i Moodkvarteret

Uthyrning Ytterligare en etablerar sig nu i Moodkvarteret i Stockholm när retailbyrån Slash.ten flyttar in i en nästan 700 kvadratmeter stor lokal. På plats kommer ett nytt koncept växa fram för bland annat kurerade pop-ups.
Publicerad den 1 Oktober 2024

– Slash.ten blir ett perfekt tillskott bland vårt utbud av retailaktörer. Mood samlar redan i dag många omtyckta koncept inom både restaurang och handel, vilket skapar en levande plats i centrala Stockholm. Vi är säkra på att Slash.tens enorma kunskap om retail kommer bli ett uppskattat inslag hos våra besökare, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef på AMF Fastigheter.

Slash.tens första satsning i lokalerna där Ikea tidigare huserat, är träningsvarumärket Stronger. Mellan i början av oktober flyttar de in och öppnar en tillfällig utförsäljning. Därefter kommer även skovarumärket Myrqvist att synas i lokalen och fler spännande varumärken är på ingång.

– Med en unik blandning av människor, butiker och restauranger är Moodkvarteret ett perfekt läge för oss att etablera oss i. Vi ser fram emot att lyfta en rad kända och omtyckta varumärken och låta Moods besökare få en ännu bättre upplevelse, säger Niklas Wahlström, Sales Manager på Slash.ten.

Ansvarig uthyrare från AMF Fastigheter och Mood är Markus Tungården och Sara Wernersson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Catenas tillväxtplaner i Danmark efter femmiljardersaffären

Bolag Catena går i mål med jätteaffären i Danmark, en sale-and-leaseback-affären för nära fem miljarder svenska kronor med DSV. Efter affären berättar vd:n Jörgen Eriksson för Fastighetssverige om relationen med säljande DSV, Catenas position i Danmark, hur man vill fortsätta utvecklas på den heta danska logistikmarknaden och vilken påverkan han tror att den kommande Fehmarn Bält-förbindelsen kommer ha.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige