Image

Ny kontorschef på Okidoki Arkitekter i Stockholm

Karriär Pernilla Johansson tillträder nu som kontorschef för Okidoki i Stockholm. Hon har arbetat på Okidoki sedan ett år tillbaka och var med från starten när man öppnade sitt Stockholmskontor förra hösten.
Publicerad den 4 December 2017
Pernilla Johansson. Bild: Okidoki Arkitekter
Pernilla Johansson.

– När vi öppnade vårt kontor på Alströmergatan för ett år sedan gjorde vi det med målsättningen att vara med och påverka samhällsbyggandet i Stockholm. Okidoki har växt så det knakat de senaste åren. Vi är snart 15 personer på kontoret i Stockholm och nu är vi mer redo än någonsin för våra många projekt i Stockholmsområdet, säger Maja Ivarsson, vd på Okidoki Arkitekter.

– Jag ser verkligen fram emot att leda och utveckla Stockholmskontoret tillsammans med mina kollegor här. Mitt fokus kommer att vara verksamhetsutveckling och marknadsfrågor men också att forma och leda den kreativa processen på kontoret. Okidoki har en unik företagskultur och en process som jag har en stark tro på, säger Pernilla Johansson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige