Image
Thomas Holm, vd för Svenska Handelsfastigheter.
Thomas Holm, vd för Svenska Handelsfastigheter. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Ny hyresgäst till Härlovs handelsplats

Uthyrning Den danska butikskedjan Thansen kommer inom kort att etablera sig på Härlövs handelsplats i Kristianstad. Thansen, som specialiserar sig på att sälja reservdelar till bilar, planerar att öppna en 1 100 kvadratmeter stor butik under hösten 2023. Därmed breddar Härlöv utbudet vilket bidrar till en stark handelsmiljö i regionen.
Publicerad den 8 Maj 2023

– Vi är mycket glada över att välkomna Thansen till Härlöv. Med deras erbjudande kommer vi att stärka och bredda utbudet för våra besökare. Thansens etablering här i Kristianstad är ett tecken på att handelsplatsen fortsätter att attrahera spännande och innovativa aktörer, säger Cecilia Karlström, Svenska Handelsfastigheter.

Thansen har som mål att öppna 30 butiker i Sverige. Thansen har sedan tidigare drygt 85 butiker i Danmark där kedjan startade 1991. Sedan expansionen till Norge 2017 har 40 butiker etablerats där.
– Vi ser fram emot att öppna vår nya butik på Härlövs handelsplats i Kristianstad. Det är ett bra läge med ett starkt utbud av butiker och tjänster och vi tror att vår etablering kommer att vara mycket uppskattad av kunderna. Vi ser fram emot att bli en del av den lokala handeln och erbjuda våra produkter och tjänster till invånarna i Kristianstad och närliggande områden, säger Kim Clausen, vd för Thansen Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige