Image

Ny Europachef hos Cromwell

Bolag Cromwell Property Group meddelar att Mark McLaughlin har utnämnts till Managing Director för verksamheten i Europa.
Publicerad den 27 Oktober 2017
Mark McLaughlin. Bild: Cromwell Property Group
Mark McLaughlin.

Mark McLaughlin, som har skolats in i rollen de senaste månaderna, har mycket omfattande erfarenhet av europeiska investeringar och asset management från sin tid som Head of Property Europe och Head of Benelux-regionen. Mark, som kommer att rapportera till Paul Weightman, vd för Cromwell Property Group, får fullt driftsansvar för den europeiska verksamheten.

Mark McLaughlin tar över efter David Kirkby, som tillträtt posten som Executive Director i den europeiska koncernen, med ansvar för att utveckla och upprätthålla starka relationer med bolagets befintliga kunder, samt att skapa nya affärer.

– Vi är glada över att kunna meddela att Mark utnämnts till Managing Director för vår europeiska verksamhet, och att David fått en ny roll inom koncernen. Utnämningarna visar tydligt att vi satsar på att utveckla verksamheten i Europa till en marknadsledande investeringsplattform. Fastighetsmarknaden i Europa har ett djup och en mångfald som gör att den är lockande för utländskt kapital som letar efter attraktiva fastighetsinvesteringar. Vi är entusiastiska inför framtiden och övertygade om att dessa utnämningar kommer att ytterligare stärka strukturen i vår europeiska verksamhet, säger Paul Weightman, vd för Cromwell Property Group.

– Jag är mycket stolt över att ha att ha fått rollen som chef för Cromwells europeiska verksamhet. Detta innebär en fantastisk möjlighet att vidareutveckla verksamheten när vi fortsätter vår strategi att öka tillgångarna som förvaltas i Europa, säger Mark McLaughlin, Managing Director, Cromwell Property Group Europe.

– Styrkan i vår koncern är baserad på kvaliteten och erfarenheten hos våra lokala förvaltningsteam. Att kunna erbjuda investerarna en global lösning för deras fastighetsinvesteringar blir allt viktigare eftersom fastigheter fortsätter att utgöra en allt större del av investerarnas portföljer.

– Jag ser fram emot att kunna fokusera på att stärka våra relationer med befintliga och nya kunder för att främja tillväxten i vår europeiska verksamhet, säger David Kirkby, avgående Europa-vd för Cromwell Property Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige