Image

Ny ekonomichef på John Mattson

Karriär John Mattson har rekryterat Maria Sidén som ekonomi- och finanschef.
Publicerad den 25 September 2014

Maria Sidén tillträder tjänsten i november. Hon kommer närmast från BTH Bygg och Bostad, där hon arbetar som CFO. Dessförinnan var hon redovisningschef på Veidekke Entreprenad. Hon har även arbetat som revisor på EY.

- Maria har bred kompetens och stor erfarenhet av ekonomistyrning och projektuppföljning inom bygg- och fastighetsbranschen, vilket kommer att förstärka vår verksamhet på ett mycket bra sätt, säger Siv Malmgren, vd i John Mattson.

Anna-Karin Hag, som i dag är ekonomi- och finanschef, tillträder som ekonomi- och finansdirektör i Humlegården Fastigheter vid årsskiftet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige