Image

Ny CFO på Ica Fastigheter

Karriär Mattias Lundström har under augusti börjat som ny CFO på Ica Fastigheter.
Publicerad den 29 Augusti 2017
Mattias Lundström. Bild: Ica Fastigheter
Mattias Lundström.

Mattias Lundström kommer från GE Capital där han har haft ett flertal olika roller sedan 2007, däribland CFO på GE Real Estate Norden. Närmast kommer han från ett uppdrag att avveckla GE Capitals kvarvarande verksamhet i Norden.

– Vi är mycket glada att Mattias har valt att börja på Ica Fastigheter. Med sin breda erfarenhet, kompetens och personlighet är vi övertygande om att Mattias kommer att tillföra mycket till vår framtida utveckling, säger Lena Boberg, vd för Ica Fastigheter.

I rollen som CFO ingår Mattias Lundström i Ica Fastigheters ledningsgrupp samt Finance Management Team inom Ica Gruppen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige