Image

Ny affärsområdeschef till Bygg-Fast/Forsen i Göteborg

Karriär Forsen Projekt har anställt Håkan Boman som ny affärsområdeschef för Bygg-Fast/Forsen Göteborg.
Publicerad den 13 Maj 2015
Håkan Boman. Bild: Forsen/Bygg-Fast
Håkan Boman.

Håkan Boman har sedan 2013 arbetat som produktionschef/projektledare på NCC. Dessförinnan har han varit avdelningschef på Tornstaden, arbetschef på Tuve Bygg och tidigare ett antal år i olika befattningar på Peab och NCC.

Bengt Johansson, vd Forsen Projekt och Bygg-Fast:

- Håkan har en bred erfarenhet från olika segment: bostäder, kontor, handel, industri och nu senast ett stort sjukhusprojekt. Så vi får inte bara en duktig ledare till vårt kontor i Göteborg, utan en projektledare med både bred och djup erfarenhet från branschen.

Som affärsområdeschef kommer Håkan Boman att arbeta aktivt i projektuppdrag vid sidan om ledarskapsarbetet. Han börjar i mitten på juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige