Image
Bild: Istock

Nordika utökar teamet i Finland

Bolag Nordika har rekryterat Kristiina Ilves som Finance Manager med säte i Finland. Ilves kommer närmast från Genesta Property Nordic Finland och har dessförinnan arbetat på Mandatum Asset Management och Trivian Funds.
Publicerad den 21 Februari 2024
Kristiina Ilves. Bild: Nordika
Kristiina Ilves.

– Vi är glada över att välkomna Kristiina som ny kollega till vårt kontor i Helsingfors. Vi är säkra på att hennes kompetens kommer att bidra positivt till vår verksamhet i Finland, säger Gabriel Cronstedt, Chief Operation Officer.
– Jag är mycket glad över möjligheten att arbeta med Nordika och bidra till företagets tillväxt på den finska fastighetsmarknaden, säger Kristiina Ilves, Finance Manager.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige