Image

Niras rekryterar tre personer

KARRIäR Niras har förstärkt Malmökontoret med de tre nya medarbetarna Paul Hansson, Fredrik Kjellberg och Ola Palmquist.
Publicerad den 4 Maj 2010

Paul Hansson är KUL-certifierad byggnadsantikvarie och kommer senast från egen verksamhet i företaget Minne och Miljö AB och dessförinnan från Regionmuseet Kristianstad där han var 1:e antikvarie. Paul har stor erfarenhet från att föra in den antikvariska aspekten i samhällsplaneringsprojekt. Nyligen erhöll Paul, Kristine Jensens och ATKINS, förslag \"Tusen och ett torg\" juryns hedersomnämnande i projekttävlingen om ny gestaltning av Stortorget i Malmö.

Fredrik Kjellberg är byggnadsingenjör och anställd som projektledare. Fredrik kommer närmast från entreprenadledet där han arbetat med bland annat projektledning för nybyggnad av flerfamiljshus och inredning av vindsvåningar. Fredrik har också flera års erfarenhet av byggprojektering, både från arkitekt- och ingenjörskontor, senast från Fojab arkitekter där han medverkade i projekteringen av nya säkerhetsanstalter och ombyggnaden av Lomma Centrum.

Ola Palmquist har erfarenhet av stora projekt och har anställts som Senior projektledare. Närmast kommer Ola från Midroc men har tidigare arbetat bland annat som projektutvecklingschef för exploateringen av Lomma hamn. Ola har även lång och gedigen erfarenhet av fastighetsutveckling av stora projekt med chefsbefattningar inom både bygg- och fastighetsbranschen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige