Image
Visionsbild, Torget, Trikåfabriken.
Visionsbild, Torget, Trikåfabriken. Bild: Stena Fastigheter

Nimblr flyttar in i Stena Fastigheters Trikåfabriken i Malmö

Uthyrning Nu flyttar IT-säkerhetsföretaget Nimblr till 692 kvadratmeter i Stena Fastigheters nyrenoverade lokaler på Trikåfabriken i centrala Malmö. Nimblr är i och med detta tillbaka i området där allting startade i en källare för fem år sedan.
Publicerad den 4 Oktober 2024

Nimblr är ett företag inom cybersäkerhetsvärlden som tränar och utbildar företag över hela Europa i att hantera olika typer av cyberhot. Med säte i Malmö och kontor i Danmark och Portugal har de idag över 40 anställda, med siktet på att bli ännu fler.

– Vi har sett och följt Trikåfabrikens transformation och det har blivit superfint. Det bästa med lokalerna är att vi har utrymme att växa här. Vi hoppas kunna dubbla antalet anställda i dessa fräscha och rymliga lokaler, säger Aron Hallborg, Chief Marketing Officer och medgrundare av företaget.

Vid renoveringsprocessen av Trikåfabriken var det viktigt att behålla husets karaktär och själ. Genom att ta vara på så mycket som möjligt har Stena Fastigheter bevarat husets unika kulturarv och samtidigt skapat något nytt. Med en genomtänkt renoveringsprocess har en gammal fastighet blivit en modern, hållbar arbetsplats med smart teknologi och flexibla lösningar.

– Vi är mycket glada att välkomna Nimblr till våra lokaler. Trikåfabriken är en plats där kreativitet och teknologisk utveckling möts, och med Nimblrs expertis bidrar de till att skapa en mångsidig och modern företagsmiljö. Deras fokus på innovation och säkerhet inom cybersäkerhet speglar den dynamiska och framåtblickande anda vi eftersträvar på Trikåfabriken, säger Kaisa Ljungberg, fastighetschef för kommersiella, Stena Fastigheter Malmö.

– Området i sig är fantastiskt. Vi kommer närmare stan, har tillgång till viktiga kommunikationer – och får dessutom pulsen från Möllan, säger Aron Hallborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför kliver Stadsbyggen in i retailsegmentet

Bolag Stadsbyggen tar ett första steg in på retailmarkanden med förvärvet av Ingelsta handelsområdet som görs tillsammans med RED. Peter Åman, vd för Stadsbyggen, berättar för Fastighetssverige varför man väljer att kliva in på retailmarknaden nu, om framtidsplanerna inom segmentet, var man ser möjlighet till nya förvärv och om samarbetet med RED.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige