Image
Carolina Wachtmeister.
Carolina Wachtmeister. Bild: Newsec

Newsecs förvaltningsverksamhet får ny vice vd

Bolag Carolina Wachtmeister har utsetts till vice vd för den svenska förvaltningsverksamheten på Newsec. Denna utnämning innebär ett bredare ansvar och ännu större fokus på att driva affären framåt. Hon är sedan tidigare head of offering development & digitalization på Newsec och medlem i den svenska ledningsgruppen.
Publicerad den 16 April 2024

Ambitionen med utnämningen är att driva på tjänsteutvecklingen och att uppnå både lokala och globala mål. Det omfattar bland annat digitalisering, som är avgörande för utvecklingen inom hållbarhet, effektiv fastighetsförvaltning och minskat klimatavtryck i alla tjänster som Newsec levererar.

– Den svenska förvaltningsverksamheten har en tydlig strategi och stort fokus på digitalisering. Carolina Wachtmeister har erfarenhet av transformationsarbete, förändringsledning och att driva bolag framåt genom de nödvändiga processerna som krävs för att fortsätta vara relevanta på den svenska marknaden. Vi kommer att stärka ett redan framgångsrikt team, och framför allt ser jag fram emot att vi breddar vårt tjänsteerbjudande för våra kunder, säger Eric Johansson, managing director för Newsec property asset management Norden och Baltikum.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige