Image
Linnéa Tegell.
Linnéa Tegell. Bild: New Property

New Property stärker sitt transaktionsteam

Bolag New Property stärker sitt transaktionsteam med Linnéa Tegell som ny transaktionsrådgivare.
Publicerad den 6 September 2024

New Property fortsätter att växa och stärker nu sitt transaktionsteam genom att rekrytera Linnéa Tegell som ny transaktionsrådgivare. Hon har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och tillför en bred kompetens inom både transaktionsrådgivning och projektutveckling.

Linnéa Tegell kommer närmast från rollen som projektutvecklare på ALM Equity där hon ansvarade för att utveckla och förvalta fastighetsprojekt, innan dess från Restate där hon specialiserade sig på transaktionsrådgivning.

Med sina omfattande kunskaper inom fastighetstransaktioner och projektutveckling ser Linnéa Tegell fram emot att bidra till New Propertys fortsatta expansion. Genom sin tidigare erfarenhet av både rådgivning och utveckling har hon en djup förståelse för marknadens dynamik och de utmaningar som fastighetsaktörer står inför. Denna kompetens ser New Property som avgörande för att stärka bolagets position på marknaden.
– Jag ser mycket fram emot att ansluta New Propertys transaktionsteam i sin expansiva fas och att vara tillbaka inom rådgivning. Jag ser en fortsatt positiv marknadsförändring och en transaktionsintensiv tid i närhet. Det är en spännande tid för fastighetsbranschen och jag ser fram emot att bidra till New Propertys arbete med att leverera högkvalitativ rådgivning till våra kunder, säger Linnéa Tegell.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny miljard på kontot – här vill SLP förvärva

Bolag SLP laddar på för nya förvärv. Efter nyemissionen berättar vd Tommy Åstrand var och vilken typ av fastigheter man ska investera den nya miljarden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige