Image

NCC:s HR-direktör lämnar

Karriär NCC-koncernens HR-direktör och medlem av koncernledningen, Mats Petterson, lämnar företaget vid årsskiftet.
Publicerad den 8 November 2013
Mats Pettersson. Bild: NCC
Mats Pettersson. Peter Wågström. Bild: NCC
Peter Wågström.

Efter snart nio år i NCC, och de senaste sex åren som HR-direktör för NCC-koncernen har Mats Pettersson beslutat att lämna NCC i samförstånd med Peter Wågström, koncernchef.

– Mats har på ett värdefullt sätt utvecklat HR funktionen i företaget. Han har lagt grunden till en stark HR organisation som är redo för nästa steg. Dessutom har han bidragit starkt till vårt arbete med att etablera och implementera våra värderingar liksom till vårt kontinuerliga arbete kring säkerhet på våra arbetsplatser, säger Peter Wågström, koncernchef för NCC.

– NCC kommer att gå in i en nästa fas i utvecklingen av våra HR system och processer med fokus på implementering. Mot den bakgrunden har Mats och jag gemensamt kommit fram till att det arbetet inte är det som primärt ligger inom Mats intressesfär att arbeta med. Mats kommer att avsluta några av de pågående aktiviteterna fram till årsskiftet, säger Peter Wågström.

Rekrytering av en ny HR-direktör kommer att starta omgående.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige