Image

NCC Property Development rekryterar säljchef

Karriär NCC Property Development rekryterar David Lekås till en nyinrättad funktion som försäljningschef.
Publicerad den 9 September 2013

David Lekås kommer närmast från Hultafors Group där han har varit ansvarig för gruppens exportförsäljning samt för affärsutveckling. Under Lekås år inom gruppen har exportförsäljningen fyrdubblats och ett gemensamt kundfokuserat arbetssätt inom sälj för alla länder utvecklats. Innan åren på Hultafors Group har David fått erfarenhet av affärsutveckling från Exportrådet i Kina samt Accenture i Stockholm.

– Det känns väldigt spännande och utmanade att få bli en del av NCC PD. Jag brinner för att skapa starka långsiktiga partnerskap med kunder och ser fram emot att arbeta tillsammans med vår kompetenta säljorganisation, säger David Lekås, Senior Vice President Sales på NCC Property Development.

Rekryteringen syftar till att stärka affären inom hela den nordiska verksamheten. Den nyinrättade funktionen kommer att innebära övergripande ansvar för försäljning på de nordiska marknaderna och David Lekås får uppdraget att vidareutveckla en högpresterande säljorganisation.

– Genom att rekrytera David vill vi utveckla vår affär genom att optimera sättet vi arbetar med försäljning. Jag är övertygad att Davids långa erfarenhet av detta, samt hans passion för kundrelationer, kommer att utveckla bolaget i rätt riktning. David blir en viktig tillgång i vår ledningsgrupp, avslutar Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige