Image
Minna Skyman.
Minna Skyman. Bild: Logistic Contractor

Minna Skyman blir ny landschef för Finland hos Logistic Contractor

Bolag Logistic Contractor har rekryterat Minna Skyman som chef för bolagets finländska verksamhet.
Publicerad den 25 Augusti 2023

I dag arbetar hon som vd på Setterwalls advokatbyrå i Göteborg, men har tidigare bland annat arbetat i sammanlagt 16 år på Skanska med områden som affärs- och verksamhetsutveckling samt internrevision. Minna Skyman tillträder tjänsten den 1 oktober och kommer även att ingå i Logistic Contractors ledningsgrupp.
– Vi hälsar Minna varmt välkommen till oss. Verksamheten i Finland är i en utvecklingsfas där vi kommer att ha stor nytta av hennes tidigare erfarenheter och jag ser fram emot vårt samarbete, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor AB.

Minna Skyman är född och uppvuxen i Finland men bor i Sverige sedan många år tillbaka. Hon kommer att dela sin tid mellan kontoren i Göteborg och Helsingfors.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige