Image
Anna K. Johansson, Bo Törnvist och Mickey Hondo resonerar kring läget för handeln och handelsfastigheter i Göteborg.
Anna K. Johansson, Bo Törnvist och Mickey Hondo resonerar kring läget för handeln och handelsfastigheter i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Så här ska handeln i Göteborg klara en kris till

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna resonerar en trio experter på området nuläge och framtid för handelsmarknaden i staden.
Publicerad den 26 Juni 2023

Den fysiska handeln var en av de sektorer som drabbades hårdast under utbrottet av covid-19. Och när vi lämnat pandemin mer eller mindre bakom oss inledde Ryssland invasionen av Ukraina. Inflation och stigande priser i vardagen har blivit följden för svenska hushåll och handeln riskerar att gå en ny kris till mötes. Klarar den det? Hur står sig stadens affärscentrum? I det här panelsamtalet möter vi Bo Törnkvist, affärsområdeschef Öst Göteborg på Vasakronan, Mickey Hondo, varuhusdirektör på Åhléns City Göteborg och Anna K. Johansson, change director på TAM.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats.
Höstens upplaga går av stapeln den 24 augusti på nyöppnade Big Stage på Jacy´z i Kineum.


Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Norma Advokater, Tosito, Svefa, CityMark Analys, Advokatfirman Delphi, Nordomatic, Boplats, Algebäck Group och Akvarieleasing. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

När: 21 augusti, 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:

Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige